Resurse recomandate


instrumente-marketing
Cele mai bune instrumente pentru WEB MARKETING
Tot ceea ce am testat
şi utilizat eu însumi
În această pagină am adunat toate instrumentele pe care le utilizez pentru a dezvolta activitatea mea de web marketer. Sper să îţi pot fi de ajutor în construirea Business-ului tău online

couch-career
Tot ceea ce ai nevoie pentru a porni cu dreptul
Acestea sunt cele mai bune instrumente, pe care eu le consider necesare pentru crearea unei cariere de succes. Le utilizez pe rango.ro şi chiar şi pentru clienţii mei, în plus le menţionez des în ghidurile mele.

Blogul


WordPress
Blogul este motorul central al business-ului tău. Te ajută să vorbeşti despre tine, să îţi prezinţi competenţele şi să îţi demonstrezi capacităţile. Cum să creezi un blog de succes? Cu wordpress, binenţeles! WordPress este utilizat de cele mai importante site-uri din lume, de aceea trebuie să îl utilizezi şi tu. Am scris un ghid pentru a te ajuta în asta, uite-l aici.

Namebox

Acum câţiva ani nu înţelegeam foarte multe despre hosting. Atunci când i-am înţeles rolul, a fost dragoste la prima vedere. Am petrecut ani de zile încercând să îmbunătăţesc viteza site-ului meu, am scris chiar şi articole în legătură cu acest subiect. Namebox este secretul celor mai bune performanţe. Citeşte ghidul despre cum mi-a schimbat viaţa Namebox, aici.

Profit Builder


profit-builder
Un blog nu ajunge pentru a face un întreg business online şi pentru a câştiga bani. Pentru ca vizitatorii să se întoarcă pe site-ul tău trebuie să creezi pagini incredibile, zone ale site-ului cu plată sau sales pages. Profit Builder îţi permite să faci asta. Citeşte acest ghid pentru mai multe informaţii.

MyMail


MyMail Newsletter Plugin for WordPress
În acest articol am povestit cum cei mai mari bloggeri din lume utilizează newsletterul pentru a transorma propriul blog într-un adevărat business de mii de euro pe săptămână. După ce am încercat aweber, mailchimp şi getresponse, pot spune că cel mai bun serviciu este pluginul MyMail Newsletter.

Themeforest


Themeforest
Mi-a plăcut întotdeauna design-ul şi cred că este o componentă fundamentală pentru propriul blog. Atunci când caut un template pentru unul dintre proiectele la care lucrez, am nevoie de un market cu multe teme de unde să pot alege. Pentru mine Themeforest este cea mai mare librărie cu teme profesionale din lume. Ce aştepţi? Răsfoieşte-le acum.

CodeCanyon


codecanyon
Cu toate că poţi face o mulţime de lucruri cu Profit Builder, uneori ai nevoie să extinzi capacităţile propriului blog. Poţi face asta cu un plugin. Pe Codecanyon vei găsi cele mai bune pluginuri premiul dintotdeauna. Unele dintre ele permit implementarea unor funcţii într-adevăr interesante.

Îţi place această colecţie? Atunci împărtăşeşte cu prietenii tăi!

Ştiai că prin demonstrarea propriei mulţumiri se devine cu 25% mai fericiţi?
Dacă această colecţie îţi este utilă cel puţin cât mi-a fost mie, ce te costă să dai click pe unul dintre butoanele de mai jos? 🙂 Ai putea să mă faci fericit pe mine…


Instrumente: Social Media Tools
Social Media Marketing, instrumentele necesare
Less is more e regula de aur. După ani de zile în care mi-am pierdut timpul şi energia pe aplicaţii web şi programe pentru social media marketing, m-am convins că sunt destule 3 instrumente unice pentru a obţine rezultate extraordinare!

BufferApp


Buffer App
E posibil să administrezi toate profilurile social media într-un singur loc? Da, e posibil cu BufferApp. Un instrument foarte simplu de utilizat, de aceea rămâne preferatul meu. Când este vorba de administrarea tuturor profilurilor sociale, BufferApp e cel mai bun!

Hootsuite


HootSuite
Hootsuite este puţin mai complex decât BufferApp, dar cu siguranţă reprezintă o alegere mai avansată. Deşi eu prefer BufferApp, consider că Hootsuite este un instrument de social media marketing care nu trebuie să lipsească din propria „cutie cu scule”!

SocialBro


Social Bro
Am încercat multe instrumente de social media marketing până acum, dar pot să te asigur că SocialBro este mai mult decât îţi poţi dori. Un instrument într-adevăr puternic şi avansat, care poate garanta o creştere de mii de followeri ai profilului Twitter.

Eşti un cititor nou? Am un bonus pentru tine.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul meu şi vei primi:
Acces la grupul meu privat de Internet Marketing
Reportul meu pdf care te va învăţa să câştigi 1000€/lună pe internet
Alte bonusuri şi secrete de web marketing

privacy Urasc spamul la fel ca tine, emailul tau este in siguranta.
seo
Instrumente şi resurse eficiente pentru SEO
Cele mai bune instrumente selecţionate de-a lungul timpului, pentru o bună poziţionare în motoarele de căutare. Sfatul meu este să nu învesteşti în aceste instrumente dacă nu ştii nimic despre SEO. Secţiunea de cărţi este dedicată primului pas, cel de învăţare.

SEO PowerSuite


SEO PowerSuite
Seo Powersuite este cel mai complet software pentru SEO. Acest instrument este capabil să facă orice: analiza backlinkurilor competiţiei, erorile SEO în site-ul tău, crearea de rapoarte despre SERP, sfaturi practice pentru îmbunătăţirea poziţionării tale în motoarele de căutare.

Ahrefs


ahrefs
Ahrefs este instrumentul meu preferat de control al backlinkurilor. Mă ajută să ţin sub control sănătatea organică a blogului meu şi în acelaşi timp să fac o analiză a competiţiei. Ce am observat la ahrefs este că dintre toate instrumentele de acest gen, e cel care da numărul cel mai mare de backlink-uri.

Screaming Frog


screaming-frog
Screaming Frog este un instrument eficient (şi gratuit) pentru a controla statusul paginilor propriului site şi pentru optimizarea on-page a acestora. Conţine funcţia de export în excel a tuturor datelor. Pentru a înţelege mai multe despre acest instrument, te sfătuiesc să arunci o privire la site-ul lor.

Descoperă imediat cel mai mare ghid de web marketing pe rango.ro

Da click pe butonul de mai jos

Comunicare, SEO, Web Marketing

Urmăreşte-mă pe facebook

studiaza seo
Resurse importante
În curând voi crea o librărie dedicată celor care vor să îşi construiască un business de succes pe internet.
Subiectele vor fi SEO, Web Marketing, blogging şi altele. Pentru moment te invit să le citeşti pe următoarele:

eBook


Construieste-ti un Venit Online
Ce spui dacă ai reuşi să îţi creezi un venit pasiv online? Multe persoane fac asta de ani de zile şi îşi completează venitul făcând bani pe internet! Acesta este doar primul pas dintr-un proces în care te voi însoţi constant!

eBook


coperta
Acest ghid GRATUIT te ajută să înţelegi, odată pentru totdeauna, cum să înmulţeşti veniturile şi profitul activităţii tale online sau, mai bine, cum să te foloseşti de publicitate într-un mod eficient.

eBook


Facebook Marketing
Dacă ești un antreprenor și nu ești un expert în ceea ce privește Social Media, în acest modul te voi învăța tot ceea ce trebuie să știi despre rolul pe care îl poate avea Facebook pentru afacerea ta.

lock

O plăcere pentru mine, o surpriză pentru tine

Dacă apreciezi efortul pe care l-am depus pentru a crea această colecţie, distribuie această pagină. Este modul tău de a-mi mulţumi. Cu siguranţă amicii tăi vor aprecia faptul că împărtăşeşti cu ei aceste cunoştinţe. În plus, vei debloca restul listei de instrumente pe care le-am selecţionat pentru tine!

Ţi-am fost de ajutor?

Susţine blogul rango.ro distribuindu-l cu prietenii tăi, eu îţi voi fi foarte recunoscător.

Lasă un răspuns